K čemu slouží havarijní pojištění, Podělte se o vaše zkušenosti a tipy.
Pravidla fóra
1. Do této sekce patří recenze a další informace k tématu havarijních služeb.
2. Každá recenze či dotaz mají své vlastní téma.
3. Název tématu musi být ve tvaru: Konkrétní dotaz nebo Poskytovatel služby - název služby. U každého příspěvku musí být uvedeny smyslupné informace. Každý odkaz směřující na komerční projekty bude obratem smazán i s uživatelem! Výjimkou jsou kvalitní recenze s jedinečným a přínosným textem.
5. V názvech topicu nepoužívejte CAPS LOCK.
6. Nedodržení těchto pravidel bude mít za následek smazání tématu a zabanování IP adresy přispívajícího, který porušil pravidlo živého odkazu na komerční projekt.
od Marína » 09 kvě 2013, 09:34
Kooperativa pojišťovna - Pojištění nezaviněné nehody NA100PROstart
Poskytuje: Kooperativa pojišťovna a.s.
Pojištění nezaviněné nehody NA100PROstart je určeno pro každého a není nutné být klientem Kooperativy. Využijí ho všichni majitelé vozidel, bez ohledu na místo, kde máte pojištěné auto. Získejte zajímavé výhody, pokud nezaviníte nehodu.
Výhody:
Vyřízení škody přímo v Kooperativě
Úhrada škody za prokazatelně nezaviněnou nehodu na vozidle v plné výši
Úhrada nákladů na zapůjčení náhradního vozidla u smluvní půjčovny Kooperativy po celou dobu opravy vozidla, v případě totální škody pak účelně vynaložené náklady až na 30 dní
Pojištění vozidla proti živlům
Rychlá oprava vozidla ve spolupráci se smluvními servisy Kooperativy
Služba 100PROSERVIS
-
Marína
-
- Pohlaví:
- Poděkoval: 0 krát
- Obdržel poděkování: 1 krát
od paco » 14 srp 2014, 06:31
Velice zajímavý kompromis mezi tím když nechci havarijko, ale přesto chci být krytý pro případy, které sám nedokážu ovlivnit. Tleskám Kooperativě, a tento produkt nejspíše půjdu v nejbližší době uzavřít.
-
paco
-
od hron.J » 19 srp 2014, 07:31
Dobrej, já jsem myslel že pokud autonehodu nezaviním já, tak že dostanu náhradu škody z povinného ručení řidiče, který nehodu zavinil, není tomu snad tak?A případně v čem by potom tohle pojištění bylo lepší, co tam je třeba navíc?
-
hron.J
-
od Dravecx » 19 pro 2014, 11:22
Tak možná to je výhodné proto že to podle mě platí i proti živlům, jako je např. náledí, nebo zvíře, či nějaký spadlý strom na vozovce a podobně. Když vám vběhne pod auto zvěř, tak na to žádné povinné ručení neplatí, ale tohle by mohlo...i když si také nejsem jistý...
-
Dravecx
-
Zpět na Havarijní pojištění