Hledáte bankovní půjčku? Využijte široké nabídky půjček na českém finančním trhu.
Pravidla fóra
1. Do této sekce patří recenze a další informace k tématu bankovní půjčky.
2. Každá recenze či dotaz mají své vlastní téma.
3. Název tématu musi být ve tvaru: Název půjčky
4. U každého příspěvku musí být uvedeny smyslupné informace. Každý odkaz směřující na komerční projekty bude obratem smazán i s uživatelem! Výjimkou jsou kvalitní recenze s jedinečným a přínosným textem.
5. V názvech topicu nepoužívejte CAPS LOCK.
6. Nedodržení těchto pravidel bude mít za následek smazání tématu a zabanování IP adresy přispívajícího, který porušil pravidlo živého odkazu na komerční projekt.
od ppheat » 27 črc 2013, 16:57
Poskytovatel produktu: Waldviertler SparkasseNázev produktu: Financování nákupu nestátní zemědělské půdyPopis produktu: Jedná se o účelový úvěr a nákup zemědělské půdy
s fixní úrokovou sazbou na 5 let.
Parametry produktu:úroková sazba: 3,90 % p.a.
splatnost: 10-20 let
zpracování úvěru: zdarmaVaše výhody:rychlé rozhodnutí o Vaší žádosti
vstřícné jednání
individuální přístup
odbornost a profesionalita
Seznam kontaktů zde:
http://www.wspk.cz/financovani-nakupu-z ... y-103.html
Potřebujete nutně peníze? Nabízíme vám jedinečnou možnost získat a porovnat vhodné nabídky nebankovních institucí působících na českém finančním trhu.
-
ppheat
-
- Pohlaví:

- Poděkoval: 0 krát
- Obdržel poděkování: 4 krát
od SFilda. » 10 črc 2014, 09:21
Dobrý den, zajímalo by mě čím musím ručit, při využití tohoto úvěru. Stačí když budu ručit kupovanou půdou, nebo musím dát do zástavy např. nějakou vlastní nemovitost. Říká se že zemědělské půdy jsou dnes dobré investice tak jsem se o to trošku začal zajímat. Zatím jsem jako možnost financování našel různé americké hypotéky, ale vyloženě úvěr na financování zemědělské půdy vidím poprvé.
-
SFilda.
-
od lobo » 24 črc 2014, 08:18
No také jsem slyšel že investice do zemědělské půdy jsou zajímavé, ale sám se v tom příliš nevyznám a vše mi přijde složité. Navíc nevím jestli při využití těchto úvěrů musím být vyloženě zemědělec nebo alespoň podnikatel, a nebo tohoto a podobných úvěrů může využít uplně každý kdo na to má?

-
lobo
-
od Mar. » 28 pro 2014, 23:46
Investovat do zemědělské půdy? Jako investice možná dobrá, ale nechci si ani představit co by s tím bylo za papírování a spoustu dalších starostí, hlavně těch dalších starostí o tu půdu...jelikož nejsem zemědělec tak by to pro mě bylo nepředstavitelné, i když jsem se o různé alternativní investice zajímal...nakonec jsem zvolil podílové fondy, a částečně termínované vklady, jako svojí investici. MM.
-
Mar.
-
Zpět na Bankovní půjčky a úvěry