Informace o životním pojištění, vaše doporučení a zkušenosti s konkrétními produkty.
Pravidla fóra
1. Do této sekce patří recenze a další informace k tématu úrazového pojištění.
2. Každá recenze nebo dotaz mají své vlastní téma.
3. Název tématu musi být ve tvaru: Konkrétní dotaz nebo Poskytovatel služby - název služby. U každého příspěvku musí být uvedeny smyslupné informace. Každý odkaz směřující na komerční projekty bude obratem smazán i s uživatelem! Výjimkou jsou kvalitní recenze s jedinačným a přínosným textem.
5. V názvech topicu nepoužívejte CAPS LOCK.
6. Nedodržení těchto pravidel bude mít za následek smazání tématu a zabanování IP adresy přispívajícího, který porušil pravidlo živého odkazu na komerční projekt.
od Marína » 21 dub 2013, 21:57
Životní pojištění Flexi Junior Česká spořitelna
Poskytuje: Česká spořitelna
Pojištění zajistí finance během nesnází dětí, ale zároveň jim poskytne spoření do dospělého života. Pojištění JUNIOR mohou zařídit rodiče, babičky, dědové i další lidé, kteří mají kolem sebe děti do 18 let.
Pojištění zajistí peníze například při vážném onemocnění, úrazu nebo hospitalizaci. Pojištění je flexibilní a přizpůsobí se vám.
Rozsah pojištění a spoření můžete zvolit dle svých přání a potřeb. Lze ho platit pravidelně, jednorázově i pomocí mimořádných vkladů.
-
Marína
-
- Pohlaví:
- Poděkoval: 0 krát
- Obdržel poděkování: 1 krát
od Papa » 20 zář 2014, 23:21
Chtěl bych se zeptat do kolika let věku dítěte je tato pojistka platná. Lze sjednat pouze do 18 let, nebo případně i na delší dobu? Synovi je 17 let, tak nevím jestli by to případně jen na ten rok mělo smysl. nejraději bych mu to uzavřel do jeho 25 let než se osamostatní.
-
Papa
-
od JAN » 30 říj 2014, 19:55
Nevím jak je to konkrétně s touhle pojistkou, ale podle mě by to mělo jít sjednat i na delší dobu než do 18 let, dle mojí zkušennosti, já jsem měl nějakou dětskou pojistku od rodičů, která mi běžela téměř do 30 let. S pozdravem, Honza
-
JAN
-
Zpět na Životní pojištění